Marija Mijuskovic

 

Ако постоји спорт у коме Србија доминира у свим категоријама и на свим светским такмичењима већ деценијама то је онда ватерполо. А ако се томе дода чињеница да је члан женског тима „Таш2000“ млада Марија Мијушковић, иначе једна од млађих капитенки на сениорским такмичењима, онда нам стварно нико ништа не може у води.

 

Katarina Vasiljevic

 

Родитељима могу да будем захвална за моју љубав према музици и виолини. Они су професори виолине у музичкој школи „Мокрањац“ и на Факултету музичке уметности у Београду. Од малих ногу трудили су се да ми усаде страст према музици и успели су у томе, почиње причу млада и перспективна виолинисткиња Катарина Васиљевић.

Mladen PuzicИнформатика и програмирање су занимања будућности и то је препознао млади Младен Пузић, корисник Фондације, који је своју љубав према рачунарима и виртуелном свету демонстрирао на најбољи могући начин – талентом.

Tara Dakic

 

Србија би могла да се похвали новом надом белог спорта и то талентованом Таром Дакић. Док њени вршњаци слободно време користе за дружење и одмор од школских обавеза, она сваки тренутак користи за тренинг.

P1130505 

Мало је људи у Србији који свирају харфу, тај „божански“ инструмент, али Фондација за младе таленте града Београда имала је ту част да упозна талентовану и младу наду српског музичког стваралаштва Александру Петровић и помогне јој да оствари своје снове.