Image is not available
Image is not available

Измене и допуне Статута Фондације за младе таленте Града Београда доносе се у циљу усклађивања овог акта са Законом о задужбинама и фондацијама.

Седници Управног одбора, којој је председавала Нела Мићовић, директорка Завода за заштиту споменика културе Града Београда, присуствовали су и чланови Надзорног одбора, као и директорка Фондације Ана Зекавица. 
Она је нагласила да се Фондација ангажује на окупљању талентованих ученика и студената до 30 година који се истичу у научном и стваралачком раду, са подручја Београда. 

– Ради испуњења циљева Фондације биће расписан конкурс за додељивање средстава за набавку неопходне опреме која ће бити од помоћи у неговању талената, као и за учествовање на признатим такмичењима у земљи и иностранству, радионицама и камповима – рекла је Нела Мићовић.

Присутнима се обратила и директорка Ана Зекавица, захваливши свима на кооперативности и што доприносе раду Фондације.

– Можемо бити поносни на резултате који су у овом периоду постигнути јер су за мање од месец дана потписана два уговора са Српском банком и Саобраћајним институтом ЦИП – рекла је Ана Зекавица и нагласила да компаније одлично реагују на писма о потенцијалној сарадњи, као и да се разговара и о другим видовима сарадње који би били од значаја за будуће кориснике.

Извор: Беоинфо


            

Copyright: Фондација за младе таленте града Београда, Трг Николе Пашића 6, Београд © 2016.