Image is not available
Image is not available
arrow
arrow

Заменица председника Скупштине града Београда Андреа Радуловић најавила је гостујући на Студију Б да ће градским одборницима на сутрашњој седници Скупштине града бити предложено решење о именовању чланова Управног одбора Фонда за младе таленте града Београда.

- Управни одбор ће имати 20 чланова, ту су декани, ректори, као и спортиста Дејан Томашевић, млада нада одбојкашке репрезентације Александар Атанасијевић. То је одличан тим људи који ће одредити све неопходне критеријуме за функционисање Фонда. Фонд ће почети са радом 1. јануара наредне године, а настао је на иницијативу одборника Српске напредне странке. У септембру ће бити прва конститутивна седница на којој ће бити усвојен Статут, као и предлози о начину функционисања фондације. Када фондација почне да ради знаће се и процедура за пријављивање – објаснила је Андреа Радуловић.

Директорка Фондације за младе таленте Београда Ана Зекавица је навела да ће Фонд имати програм рада према коме ће људи који су спремни да се усавршавају за то и добити прилику.

- Фонд ће бити место где ће млади моћи да затраже помоћ, а првенствено ћемо помоћи онима који нису у доброј финасијској ситуацији. Врата су отворена свима онима који су спремни да уче и раде на себи – нагласила је она и позвала друштвено одговорне компаније да помогну и стану иза људи који желе да се усавршавају.

Извор: Беоинфо


            

Copyright: Фондација за младе таленте града Београда, Трг Николе Пашића 6, Београд © 2016.