Image is not available
Image is not available
arrow
arrow

 

Aleksandra P

Млади таленти Фондације синоћ су својим наступима свечано отворили Земунски отворени фестивал.

Харфисткиња Александра Петровић, виолинисткиња Тина Томановић и гитаристкиња Нина Ђурђевић, извеле су нумере познатих светских композитора пред препуним Великим тргом и тако уприличиле ову свечаност, која ће трајати до 27. августа.

 

Nina Dj

Отварању су присуствовали и Никола Рајичић, подсекретар Секретаријата за спорт и омладину и председник Организационог одбора, као и председник Општине Земун Дејан Матић.

 

Tina T (1)

Манифестацију организује Клуб младих Земуна уз подршку Општине Земун, Канцеларије за младе града Београда и Секретаријата за културу. Сви програми на овогодишњем Отвореном фестивалу су бесплатни.

 

Publika

 

Фестивалска зона обухвата неколико целина, главни програм који подразумева по две филмске пројекције свако вече током трајања фестивала, изложбу у Кули „Гардош“, изложбу и сликарску радионицу младих београдских уметника и пројекције  краткометражних филмова младих аутора у студената ФДУ. Посебан део чини Фестивал европског филма, у организацији Делегације Европске уније у Србији и ЕУ инфо центра у сарадњи са амбасадама земаља чланица ЕУ.


            

Copyright: Фондација за младе таленте града Београда, Трг Николе Пашића 6, Београд © 2016.