Image is not available
Image is not available
arrow
arrow

Talenti Zvezde

Млади таленти Фондације, балерина Ана Срећковић, каратисткиња Ивана Перовић и шахисткиња Теодора Ињац, добитници су признања „Звезде Београда 2017“.

 

Канцеларија за младе града Београда сваке године организује доделу признања удружењима, институцијама и појединцима за најбоље пројекте чије су активности подржане на конкурсима организационих јединица Градске управе града Београда.

 

Ivana Perovic i Ana ZekavicaОве године међу добитницима признања „Звезде Београда 2017“ нашла су се и три млада талента Фондације који су на основу својих резултата међу најбољима у 2017. години.

 

Dobitnici Zvezde

 

Ана Срећковић финалисткиња је Међународног такмичења у плесу у Италији, Ивана Перовић је освојила прво место на Светском првенству за кадете, јуниоре и млађе сениоре, док је Теодора Ињац заузела прво место на Омладинском шампионату Србије у шаху и проглашена је за најбољу младу шахисткињу на међународном турниру „Босна опен“.

 

Признања „Звезде Београда 2017“ нашим стипендистима уручила је Ана Зекавица, директорка Фондације за младе таленте града Београда.


            

Copyright: Фондација за младе таленте града Београда, Трг Николе Пашића 6, Београд © 2016.