Image is not available
Image is not available
arrow
arrow

Рок за пријављивање на јавни позив за доделу бесповратних новчаних средстава у висини основног пакета штампаних уџбеника за први и други разред за ученике јавних основних школа на територији града Београда за школску 2021/2022. годину, продужен је до 15. октобра 2021. године.

 

Пријаве се подносе електронски преко следећег линка: https://portalfondacija.infostan.rs/

Уз пријаву се достављају:

1. Копија очитане чиповане личне карте родитеља тј. законског заступника, односно фотокопија личне карте родитеља тј. законског заступника уколико није чипована

2. Копија картице текућег рачуна родитеља, односно законског заступника

3. Потврда Основне школе (КЛИКНИТЕ ОВДЕ ДА ПРЕУЗМЕТЕ ОБРАЗАЦ) да је дете ђак јавне основне школе и да у школској 2021/22. години похађа први/други разред, као и да није добио бесплатне уџбенике по програму Министарства просвете, науке и технолошког развоја за школску 2021/22. годину

4. Изјава о обради података о личности (КЛИКНИТЕ ОВДЕ ДА ПРЕУЗМЕТЕ ОБРАЗАЦ)

Напомена: они подносиоци пријаве, који пријаву НЕ подносе електронски потребно је да одштампају и потпишу читко попуњен Образац Пријаве који можете ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ, уз коју прилажу неопходну документацију.

Остале информације, обавештења и упутства можете преузети на сајту Фондације, у делу "Конкурси" или нас контактирати на (011) 321-6246 или на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 


            

Copyright: Фондација за младе таленте града Београда, Трг Николе Пашића 6, Београд © 2016.